Уебсайт

Разширете бизнеса си онлайн!

Вашият сайт е лицето на Вашия бизнес!

responsive web design imageСъздаване и поддръжка на уебсайт е ключов елемент в изграждането на Вашата онлайн репутация и заемане на предни пазарни позиции на компанията Ви. Екипът на marketiz Me има солиден професионален опит в изработката на уеб сайтове и уеб страници.

Ние ще създадем уникален и адаптивен дизайн, съобразен с Вашите изисквания за визия и функционалност. Дизайн подходящ за всякакви устройства - компютри, лаптопи, мобилни устройства, таблети.

Креативните ни програмисти, маркетинг специалисти, оптимизатори в търсачките (SEO) и уеб дизайнери не създават просто сайтове, те създават виртуално изкуство, което ще открои бизнеса Ви от останалите.

В процеса на работа ние се стремим да създадем атрактивен сайт, излизащ на челни позиции в резултатите на търсещите машини. Правилното позициониране на компанията Ви в интернет пространството е основен фактор за достигане на предлаганите от Вас продукти или услуги до по-голям брой потенциални клиенти.

Ние Ви предлагаме голям набор от услуги свързани с изработката и поддръжка на сайтове, креативен и индивидуален дизайн, създаване на е-commerce сайтове (онлайн магазини)info website icon и връзката им с Facebook Shop, оптимизация в търсачки (SEO) , SEM стратегии, Google Adwords кампании, следене на статистики за сайт.

×

E-commerce

Електронната търговия, или e-commerce (икомерс) – от английското electronic commerce (понякога съкращавано на английски и като eCommerce) се състои в купуването и продаването на продукти и услуги чрез електронни системи като Интернет и други компютърни мрежи. Количеството на търговията, която се осъществявана електронно нараства с широкото разпространение на Интернет.

Предлагани услуги:

  • Изграждане на уебсайт.
  • Поддръжка на уебсайт и онлайн магазин.
  • Следене на статистики за сайт.
  • E-commerce сайтове.
  • Оптимиция в търсачки.
  • SEM стратегии.
  • Google Adwords кампании.
За пакетни цени и други въпроси може да се свържете с нас!

Галерия