Социални мрежи

Разпространете бизнеса си в социалните мрежи!

Социалните мрежи - бъдеще за Вас и Вашия бизнес!

social upkeep imagemarketiz Me ще Ви покаже как поддръжката на социални мрежи може успешно да работи за Вас.

Усвоявайки силата на маркетинговите фундаменти в социалните мрежи екипът на marketiz Me ще Ви помогне да увеличите Вашите онлайн позиции, Вашата публика , потребителите на Вашите продукти или услуги многократно.

Ние предлагаме професионални услуги свързани с маркетинг в социалните мрежи, поддръжка на Facebook страница, Instagram профил и реклама в Google Adwords.

Ние Ви предоставяме възможност да бъдете в постоянен контакт с Вашите клиенти онлайн, като създадем и публикуваме интересно, разнообразно и целево съдържание на Вашата страница или профил, изцяло съобразено и съгласувано със съответния Ви бизнес, бранд или проект според Вашите персонални предпочитания и изисквания.

Ние се фокусираме върху изработването на креативно и уникално съдържание, така че да промотираме Вашите продукти и услуги. Нашата основна цел е да Ви помогнем да се разрастнете, да изградим добър имидж и голяма аудитория на Вашия бизнес, да Ви осигурим постоянен ръст на Facebook и Instagram последователите, както й да увеличим брой посещения на страница Ви.

Гарантираме Ви изграждане на отличителен стил и визия, голямо разнообразие от постове, интересни снимки, видео клипове и рубрики.

Предлагани услуги:

  • Създаване на страница във социална мрежа.
  • Поддръжка на страница.
  • Публикуване на рубрики и игри.
  • Реализиране и проследяване на рекламни кампании.
  • Създаване и добавяне на продукти във Facebook Shop.


За пакетни цени и други въпроси може да се свържете с нас!

Примери за нашата работа