Дизайн

Изразете бизнес идеите чрез цветове и форми!

design banner
Изразете бизнес идеите чрез цветове и форми!

Екипът на marketiz Me се състои от амбициозни и опитни специалисти в областта на уеб дизайна мотивирани да създадат разнообразни, отличаващи се и запомнящи се дизайнерски проекти, отличителен дизайн, фирмено лого, рекламен банер за вашия сайт, интерактивни клипове и анимации за да може бизнеса Ви да се покаже в най-добрата си светлина, да изпъкне сред останалите в бранша и да се даде нова посока в неговото развитие.

„За да бъдеш незаменим, трябва винаги да бъдеш различен!”
С нашия богат опит, професионални умения и добър креатив Вие винаги ще бъдете различни. В изграждането на Вашия уникален и ефективен дизайн ние ще обърнем внимание на всеки детайл, ще се съобразим с Вашата фирмена идентичност и ще удовлетворим Вашите софтуерните идеи.

Не забравяйте, че външния вид (дизайн) е първото впечатление, което оставате на Вашите клиенти. Една от нашите дейности е свързана с изработка на запомнящо се лого за Вашата фирма, което да Ви отличи от конкуренцията във Вашия бранш. Нашите дизайнери могат да Ви бъдат полезни с много интересни и ефикасни идеи за изработка на всякакъв вид creative дизайн.

Ние Ви гарантираме, че ще получите това, което заслужавате. А именно - най-доброто! За повече информация, стилни и функционални проекти може да се свържете с нас по всяко време. Очакваме Ви!

Предлагани услуги:

  • Създаване на лого.
  • Създаване на банери.
  • Създаване на дизайн за уебсайт.
  • Създаване на анимации.
  • Създаване на реклами клипове.


За пакетни цени и други въпроси може да се свържете с нас!

Примери за нашата работа