За нас

marketiz Me - мястото където креативността и иновациите срещат технологията!

Социалните мрежи са безспорен феномен в наши дни. Те са ново поколение технология, ключов комуникационен канал свързващ хора и организации. Прехвърлянето на живота във виртуалното пространство води след себе не само до цялостна промяна в начина, по който общуваме, но и в начина, по който се осъществява бизнеса.

Ако Вие желаете да изградите своя бранд, да позиционирате добре бизнеса си, да създадете пазарно търсене и да ангажирате аудиторията с продуктите или услугите, които предоставяте, Ви е необходим доверен партньор, с които да изградите цялостен имидж на Вашата компания в социалните мрежи. Тук идвам и ние. marketiz Me е фирма предлагаща услуги свързани с изграждане на онлайн облик за всеки вид бизнес и услуга. Ние ще Ви покажем как социалните мрежи могат да работят за Вас. Ще бъдем ценен съюзник в процеса на разрастване и оптимизиране на дейността Ви, така че да увеличите конверсиите и продажбите си, ще Ви помогнем да изградите трайно присъствие и да направите име в света на интернет пространството.

Екипът на marketiz Me се състой от специалисти с богат професионален опит в своята сфера. Нашите програмисти, маркетинг специалисти, SEO оптимизатори и уеб дизайнери ще Ви предоставят неограничени възможности за осъществяване на търговска дейност и достъп до нови пазари, преодолявайки времевите и пространствените ограничения.

Искате работата Ви да е разпознаваема и лесно достъпна за клиентите Ви? Ние Ви предлагаме голям набор от услуги свързани с изработката и поддръжка на сайтове, креативен и индивидуален дизайн, създаване на е-commerce сайтове (онлайн магазини) и връзката им с Facebook Shop, SEO оптимизация, SEM стратегии, Google Adwords кампании, следене на статистики за сайт. Предоставяме Ви услуги свързани с Facebook реклама, Instagram реклама и цялостен Social media marketing.Създаване и поддръжка на Facebook страница, Instagram профил и профили в другите социални мрежи като Google+ и Twitter. Изработка на визитни картички и банери.

Ние сме тук, за да превърнем всяка Ваша идея в реалност! Спечелете доверието на клиентите си и бъдете една крачка пред другите с marketiz Me!