Marketiz Me | Оптимизация в търсачки
10795
page-template-default,page,page-id-10795,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Оптимизация в търсачки

Когато един сайт бъде създаден и качен в интернет пространството той остава незабележим, докато не бъде оптимизиран. За да бъде лесно намиран и разпознаваем има нужда от SEO (Search Engine Optimization) или оптимизация в търсачките на български, което помага на една уебстраница да проправи своя път през милионите резултати, които търсачките ни връщат. Оптимизацията ще изкара вашата страница в челото на връщаните резултати, от което следва и по-голяма възможност вашите продукти или услуги да достигнат до клиентите.

Процесът на оптимизация се разделя на две части – вътрешна и външна. Вътрешната оптимизация се извършва на самия сайт, като се избират набор от ключови думи и отделни стратеги, чрез които сайта е по-четим за търсачките. Външната част от оптимизация е извършването на link-building или запознаване на сайта с търсачките. И двата етапа са важни и кардинални.

Времетраенето на Search Engine Optimization варира взависимост от големината на сайта и конкурентите (от 2 седмици до няколко месеца).

Никой не помни вторите!

 

Предлагани услуги:

  • Вътрешна оптимизация.
  • Външна оптимизация.
  • Статистика от оптимизация.

seo picture