Marketiz Me | Статистика
10794
page-template-default,page,page-id-10794,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Статистика

statistics banner

Може би се питате за какво служи интернет статистиката на вашия уебсайт, Facebook или Instagram? Отговора е много комплексен, но и същевременно много прост. Без адекватни статистически данни не може да се даде точна оценка за това в каква посока върви бизнеса ви в онлайн пространството, как хората взаимодействат с вашия сайт или страница и до колко души достига всичко, което предлагате.

За да стигнеш върха, трябва да знаеш откъде си тръгнал.

В marketiz Me се стараем да даваме пълен месечен отчет за всички тези основни фактори, с чиято помощ по-лесно може да се определят бъдещите ни цели и действия свързани с поддръжка, реклама и изграждане на лесна достъпност до всичко, което предлагате. Добрият план и подготовка са основа за вашия успех, добрата статистика ви позволява да видите нещата от друг ъгъл и перспектива и да разширите своя кръгозор. Не изпускайте шанса да следите нещата от близо и да бъдете наясно с всичко, което се случва „в кухнята“ на вашия бизнес.

Предлагани услуги:

  • Реализиране на рекламна кампания.
  • Достигане на целева аудитория.
  • Статистика.
  • E-mail маркетинг.